Mijn-Blog

- 24 juni 2020

Solid Vastgoedmanagement

Bij Solid Vastgoedmanagement zorgen wij met ons team, voor een optimale exploitatie van uw vastgoedobject. Wij bedenken concepten en verhuren, faciliteren en verbinden, zorgen voor onderhoud en verbouwing en adviseren bij aan- en verkoop.

Solid Vastgoedmanagement is een team van aanpakkers. Wij houden de lijnen kort, schakelen snel en vinden daarmee de meest optimale oplossing. Wij staan voor onze naam. Wat wij leveren is solide. Zo bereiken we een een optimaal resultaat voor eigenaar en gebruikers. En bouwen wij aan een duurzame relatie met onze klant.

-

Zuyver in dienstverlening

Een bedrijfspand, kantoorgebouw, openbare ruimte, school, kinderdagverblijf, sportcentrum of laboratorium: het zijn zonder uitzondering gebouwen. Maar daarbij zijn ze meer dan een verzameling stenen. Het zijn uithangborden, visitekaartjes. Van een organisatie. Van de mensen die er in wonen, werken, leven en dromen. Mensen beleven deze plekken. Als bewoner,als werknemer, als klant of cliënt. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk deze beleving is. Want beleving is echt. Het vertelt ons dat we ons op een plek bevinden waar het goed vertoeven is. Waar we welkom zijn, ons thuis mogen voelen. Daarom stellen we ook alles in het werk om van deze omgeving een ware beleving te maken. Een omgeving waarin alles ‘goed voelt’. Stralend van schoonheid en frisheid. Vrij van vuil en ongedierte. Met ramen die ons een heldere blik op de wereld bieden. Met een beheer waar je op kunt bouwen en vertrouwen. Kortom: een omgeving waarin mensen zich geborgen en thuis voelen. Je ziet het, je ruikt het, je voelt het en je beleeft het.

- 13 juli 2020

Bovens Bouwadvies BV

Bovens Bouwadvies BV is in Limburg een grote speler op het gebied van VvE Beheer en -management. De dienstverlening is erop gericht dat de eigenaren / bewoners binnen een Vereniging van Eigenaren (veelal appartementsgebouwen) elke zorg uit handen genomen wordt, een gezonde en veilige woonsituatie gecreëerd wordt en dat het onroerend goed haar waarde blijft behouden. Hierbij vervult Bovens Bouwadvies BV taken op het gebied van administratie, financiën, techniek en bouwkundige zaken.

Bovens Bouwadvies BV heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van VVE management. Mede door de bouwkundige kennis, is de meerwaarde voor een VvE direct zichtbaar.

- 9 juli 2020

M.R. Civiel

Mr Civiel is gespecialiseerd in contractmanagement en/of advies daaromtrent voor grote, -complexe en kleine infrastructurele werken met een knipoog naar de bouwsector.

De adviesvaardigheden betreffen in grote lijnen de kennisvelden;

 • Contractvoorbereiding
 • Inkoopmanagement
 • Aanbestedingsbegeleiding
 • Uitvoeringsbegeleiding
 • Contractbeheersing
 • Rechtmatigheid van betaling
 • Oplevering en overdracht.

De adviesvaardigheden worden geput uit reeds ruim 30 jaar opgedane kennis en ervaring in de sector bij de overheid.

- 15 juli 2020

Coredaet

Jij kent jouw eigen professionele wereld heel goed. Wij gaan niet op jouw stoel zitten. Wij verstaan ons vak, kennen de theorie en praktijk van veranderen en ontwikkelen als geen ander. We halen je even uit die stoel, om samen zaken op een andere manier te bekijken. Rekken je gedachten, je principes, je ambities. Samen maken we maatwerk van datgene wat voor jou en jouw organisatie belangrijk is. En daarin gaan we een paar stappen verder dan anderen. Wij openen mensen en organisaties. Dringen door tot de essentie. Om van daaruit maximale veerkracht te ontwikkelen. Wat vast zit maken wij vloeibaar. Wat elasticiteit krijgt, rekken we verder op. Coredaet ontwikkelt besluitvaardig leiderschap en laat zelfvertrouwen weer stromen. Wij halen mensen en organisaties uit hun comfortzone en laten talenten het gesprek durven voeren. Dat doen wij met oog voor de ontwikkeling van veerkrachtige leiders, doortastende teams en zelfbewuste talenten.

Een team van circa 20 doorgewinterde professionals en frisse blikken van jong talent, ondersteunen klanten in het bereiken van toekomstbestendige resultaten. Met een flinke dosis energie, humor en een doelgerichte houding, gaat Coredaet samen aan de slag om de gewenste ambities te bereiken, en meer. Dus hoe werkt Coredaet? Door uniek te durven zijn. Kleur te bekennen.

Aanraken, aanreiken en aanzetten; dit zijn de waarden die ons ons maken. Coredaet | we stretch you

-

VW architectuur

Vandenbergh – Windemuller architectuur & bouw is een door de BNA erkend bureau met kennis en expertise van ontwerp tot realisatie. Wij ontwerpen mooie en functionele gebouwen en zijn een deskundige partner in het bouwproces. Grote projecten in de utiliteitsbouw, ontwikkelingen in binnensteden of industrie, maar ook kleine projecten en particuliere woningen. Het werk bestaat o.a. uit projecten in de retail, recreatie en renovatie voor veel verschillende opdrachtgevers.

De architect maakt deel uit van een groter proces samen met opdrachtgever en adviseurs en heeft specifieke kennis en inzicht die bij velen niet aanwezig is. Hierdoor kunnen ontwerpen naar een hoger plan getild worden zowel wat betreft architectuur, functionaliteit als proces.

Nu is het tijd voor een nieuwe stap, een nieuwe huisvesting. Wij gaan onze intrek nemen in MijnWerk een plek waar wij ons zullen laten inspireren door nieuwe mensen, nieuwe energie en dynamiek.
Op 1 januari is het zover en wij hebben er zin in!

-

Re Use Materials

Data- & consultancybureau Re Use Materials maakt bouw-, beheer- en sloop processen circulair. Middels het uitvoeren van gebouw inventarisaties achterhalen we welke materialen in bestaande gebouwen zitten en registreren deze data digitaal. Door de materialen waarde te geven, geven we concreet invulling aan effectief en efficiënt grondstoffengebruik. Circulaire projecten leveren op dit moment een aanzienlijke CO2 besparing én minimaal 7.8% aan winst op!

We hanteren een praktijkgerichte aanpak en faciliteren in de transitie naar een circulair sloop-, beheer- en bouwproces middels consultancy, begeleiding en management.

Om deze transitie mogelijk te maken hebben wij het vastgoed informatie systeem Cirdax+ ontwikkeld. Deze software van praktisch toepasbare tools en methodieken maakt het volgende mogelijk:

 • inzicht in aanwezige materialen
 • genereren van materiaalpaspoorten
 • bevorderen hoogwaardig hergebruik van materialen
 • materialen verhandelen op de digitale marktplaats
 • ontwerpen met bestaande materialen;
 • creëren 3D ‘digital twin’ van gebouw
 • uitvoeren conditiemetingen & opstellen MJOP (NEN2767)
 • resultaten analyseren/rapporteren
 • CO2 impact berekenen
 • circulariteit meetbaar maken.
- 7 juni 2021

HEER + HUIS

Wij zijn HEER + HUIS. Projectmanagement en directievoering voor zakelijke opdrachtgevers en bouwbegeleiding voor particulieren; dat is wat wij doen. Helder en eerlijk communiceren in een bouwproces, over zaken als kwaliteit, geld en planning. Wij vertegenwoordigen onze opdrachtgevers en zijn op alle fronten het aanspreekpunt. Onze opdrachtgevers zijn onder andere architecten, projectontwikkelaars, woningcorporaties, beleggers, verzekeraars, zorg-, overheids- en onderwijsinstellingen en particulieren.

-

Finzie

Bij Finzie geloven wij dat mensen gelukkiger zijn wanneer zij hun geldzaken op orde hebben. Veel mensen vinden financiën saai en schuiven de administratie voor zich uit. Bij Finzie zijn financiën onze passie. Dat doen wij het liefst zo efficiënt mogelijk, zodat we jou een scherpe prijs kunnen bieden voor onze dienst. Door gebruik te maken van slimme technieken hebben onze financieel coaches meer tijd voor jou. Zo kunnen zij het beste en meest persoonlijke financiële advies geven voor een scherpe prijs.

Bij Finzie willen wij onze klanten dus graag ontzorgen op het gebied van geld. Veel mensen hebben immers niet zo’n grote passie voor financiën als wij. Dat snappen we best en daarom willen wij helpen. Onze financieel coaches ontzorgen daarom onze klanten volledig op het gebied van hypotheken. Hierin zijn wij 100% onafhankelijk en werken altijd in jouw belang. Door een uitgebreide vergelijking te maken van vrijwel alle aanbieders op de markt, kan de financieel coach zoeken naar de voorwaarden en hypotheekrente die aansluiten bij jouw situatie.

En ook na het afsluiten van jouw hypotheek houden we deze voor je in de gaten. Kan het beter? Dan krijg je hiervan automatisch een seintje via de Mijn Finzie app.

- 8 juni 2021

Resolute Mediation

RESOLUTE MEDIATION

Waar gewerkt wordt kunnen conflicten ontstaan. Conflicten leiden af en werken verlammend. Organisaties kiezen in toenemende mate voor mediation bij het oplossen van zakelijk conflicten.

Resolute kiest in haar mediations voor een no-nonsense benadering, n tikkeltje provocatief maar altijd oplossingsgericht met oog voor behoud van de relatie. Resolute biedt conflictbemiddeling door ondernemende professionals; geleid door kernbegrippen als betrouwbaar, effectief en vindingrijk.

- 13 augustus 2021

Duurzaam energielabel

Bij Duurzaam Energielabel voorzien wij bestaande woningen van een definitief energielabel. Het energielabel brengt de energetische waarde van woningen in kaart en vormt daarmee de basis voor het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad in Nederland.

Wij geven verduurzamingsadvies op maat en luisteren daarbij nauw naar de wensen en eisen van onze klanten. Zo kunnen wij advies geven op basis van investeringskosten, terugverdientijden, impact op het energieverbruik, impact op de labelklasse en zelf op basis van de jaarlijkse hoeveelheid CO2-uitstoot.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Mijn-Werk of onze bewoners? Volg ons facebook-kanaal, waarmee we je graag op de hoogte houden!

Volg ons op facebook