Even voorstellen: Biba Waltjé -

Even voorstellen: Biba Waltjé

12 mei 2023 - Community - Interviews - MIJN-werk Heerlen II -

Nieuwe locatie, nieuwe gezichten. Naast Nicole Conemans- de la Bije verwelkomen wij sinds kort Biba Waltjé in ons team! Samen ontvangen zij onze gasten en ondersteunen de huurders van de nieuwe locatie van Mijn-Werk Heerlen.

Even voorstellen…

“Onlangs ben ik het team van community managers bij Mijn-Werk Heerlen komen versterken. Samen met Nicole ga ik aan de slag bij onze nieuwe locatie Mijn-Werk Heerlen aan de Ruys de Beerenbroucklaan. Terwijl Christianne en Paula werkzaam zijn bij Mijn-Werk Heerlen aan de Benzenraderweg.”

“Samen met mijn twee zonen en partner Hans woon ik met veel plezier in Benzenrade, een plek waar dorpsgenoten al snel een praatje met elkaar maken als ze elkaar tegenkomen en waar men écht aandacht heeft voor elkaar. Er hangt een vergelijkbare sfeer in ons dorp als bij Mijn-Werk Heerlen, dat is vast waarom ik mij op mijn nieuwe werkplek als een vis in het water voel. Ik ben een écht mensen-mens en gastvrouw in hart en nieren.”

“Ik hoop je snel persoonlijk te ontmoeten; er zijn nog enkele prachtige kantoorruimtes beschikbaar in ons nieuwe pand. Je bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen. De koffie staat klaar!”

Welkom Biba, we wensen jou veel succes!

Back to top