Even voorstellen: Dennis Gaal -

Even voorstellen: Dennis Gaal

12 maart 2022 - Community - Interviews -

Dennis is samen met Tim Feijen en Tom Feijen eigenaar van Mijn-Werk Heerlen. Met zijn bedrijf Solid Vastgoedmanagement is hij ook gevestigd in Mijn-Werk.

Dennis woont samen met zijn vrouw en kinderen in Heerlen.

“De entree is voor mij een van de leukste plekken binnen Mijn-Werk. Iedere keer dat ik de centrale hal binnenloop, voel ik me weer meer dan welkom. Wanneer ik daar even ga zitten voor een kop koffie is het altijd leuk om de andere huurders binnen Mijn-Werk te treffen en een praatje te maken. Al ga ik daarvoor ook graag naar de vrijdagmiddagborrels…

Door de oprichting en vestiging van Mijn-Werk is voor ons een wens in vervulling gegaan. Al langer waren we naar dit prachtige pand aan het kijken en zagen we de potentie van het gebouw. Hier willen we een kwalitatieve community neerzetten waar huurders zich ook, iedere keer weer, meer dan welkom voelen.

Als bedrijf verzorgen wij het vastgoedmanagement van de locatie en geven wij invulling aan de community.

Voor Solid Vastgoedmanagement is Mijn-Werk het perfecte visitekaartje waar we elke dag nog trots op zijn.”

Back to top