Even voorstellen: Nicole Conemans -

Even voorstellen: Nicole Conemans

15 maart 2023 - Community - Interviews -

Samen met Christianne Graus en Paula Bruijenberg ben ik een van de community managers bij Mijn-Werk Heerlen.

Met mijn man Etienne en onze zoon Max wonen wij in het mooie Welten. Vanaf 1 maart ben ik werkzaam bij Mijn-Werk Heerlen aan de Benzenraderweg. Mijn plekje is niet alleen aan de balie waar ik onze huurders en bezoek welkom heet, ook ben ik als community manager regelmatig op pad binnen het gebouw. Op deze manier heb ik veel contact met de huurders en dat is heel belangrijk in mijn functie!
De huurders zoeken elkaar regelmatig op. Is het niet om samen te werken dan wellicht bij de lunch of bij een van onze MIJN-borrels.
Het gebouw straalt zoveel sfeer uit dat je je er meteen thuis voelt. De energie tussen de huurders bevestigt dit alleen nog maar meer!

Het is de bedoeling dat ik bij onze tweede locatie aan de Ruys de Beerenbroucklaan aan de slag ga. Op de eerste verdieping hebben de eerste huurders hun intrede al genomen.  Er zijn nog enkele plekken beschikbaar in ons mooie nieuwe pand. Wacht dus niet te lang!

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij Mijn-Werk II aan de Ruys de Beerenbroucklaan 29. Dan zorg ik voor een lekkere kop koffie!

Voor meer informatie bel 045-571 88 68.

Nicole Conemans -  Community Manager bij MIJN-werk II
Het gebouw straalt zoveel sfeer uit dat iedereen zich er meteen thuis voelt. De energie tussen de huurders bevestigt dit alleen nog maar meer!
Nicole Conemans
Community Manager bij MIJN-werk II
Back to top