Even voorstellen: Paula Bruijenberg -

Even voorstellen: Paula Bruijenberg

26 april 2022 - Community - Interviews - MIJN-werk Heerlen I -

Paula is samen met Christianne Graus een van de community managers bij Mijn-Werk Heerlen.

“Samen met mijn man Frank woon ik in Termaar Klimmen waar het heerlijk wonen is met uitzicht over de velden. Hier kan ik elke dag van genieten!

Mijn-Werk is een geweldig gebouw om in te werken. Mijn plekje is niet alleen aan de balie waar ik onze huurders en bezoek welkom heet, ook ben ik als community manager regelmatig op pad binnen het gebouw. Op deze manier heb je veel contact met de huurders en dat is heel belangrijk in mijn functie!

In de zomer wordt het terras uitgezet en liggen de kussens in de loungesets. Een mooie plek om te lunchen maar je kunt er ook je bezoek ontvangen of als werkplek benutten. Helemaal happy ben ik als ik blije gezichten om mij heen zie, dan weet ik, yes het is goed vertoeven binnen Mijn-Werk Heerlen.”

Nicole Conemans -  Community Manager bij MIJN-werk II
Het gebouw straalt zoveel sfeer uit dat iedereen zich er meteen thuis voelt. De energie tussen de huurders bevestigt dit alleen nog maar meer!
Nicole Conemans
Community Manager bij MIJN-werk II
Back to top