• Interviews
- 9 juni 2022

Even voorstellen: Rick Heijne

Rick Heijne is met het bedrijf Finzie https://lnkd.in/e93wMUzP een van de huurders bij Mijn-Werk Heerlen.

“Iets langer dan een jaar geleden was ik op zoek naar een kantoor voor mijn eigen financiële adviesburo. Na diverse locaties te hebben bezocht, werd ik getipt over Mijn-Werk. Nadat ik met Dennis Gaal had gesproken en ben rondgeleid, was het voor mij heel snel duidelijk: een professionele organisatie, met een geweldige industriële uitstraling op een voor mij strategische plek, kijkend naar mijn klantenstroom en arbeidsverleden.

Vanaf dag 1 voel ik mij thuis en met name de kruisbestuiving tussen alle aanwezige bedrijven, maakt het voor mij de ideale plek om Finzie te laten groeien. Het feit dat iedereen de deur open heeft staan voor inhoudelijke vragen, de prettige voorzieningen om te ontspannen in- en rondom het gebouw en de georganiseerde vrijdagmiddag borrels, maakt het ook voor een eenmansbedrijf zoals dat van mij toch dat er een collegiale sfeer hangt. Daarnaast worden mijn klanten erg blij van de centrale hal: wat mij betreft ook dé sfeer vanger van het gebouw.

Zelf ben ik geboren en getogen in Heerlen en sinds 2015 woonachtig in Voerendaal met mijn vrouw en kinderen Luuk, Saar en Juul. Als financieel coach geef ik graag onafhankelijk en persoonlijk advies. Het succesvol begeleiden, inzichtelijk maken en ontzorgen tijdens dit spannende traject geeft mij voldoening. Wil jij graag een woning kopen? Speel jij met het idee van verhuizen? Ben jij benieuwd of de bestaande hypotheek nog passend is? Heb jij interesse in verbouwen of verduurzamen van de bestaande woning? Of wil jij inzicht in voor jouw specifieke financiële risico’s? Neem dan contact met mij op!”