• Interviews
- 12 april 2022

Even voorstellen: Tom Feijen

Tom is samen met Dennis Gaal en Tim Feijen eigenaar van Mijn-Werk Heerlen. Met zijn compagnon Dave Loo en bedrijf PALTE B.V. verzorgt hij advieswerk en engineering voor de meest uiteenlopende bouwprojecten en is hij gevestigd in het pand van Mijn-Werk Heerlen. Palte is met haar 50 jarig bestaan inmiddels een begrip in de bouwwereld en de verhuizing naar het prachtige Mijn-Werk draagt bij aan het groeiend succes van de onderneming.

Tom woont samen met zijn vrouw en 3 kinderen in Welten en komt het liefst op de fiets naar het werk. In zijn vrije tijd maakt hij graag muziek bij onder meer de plaatselijke harmonie en het wereldberoemde orkest Miserabel.

Met name is Tom gecharmeerd door de unieke bouwstijl en architectuur van de ‘oude mijnschool’ waarin Mijn-Werk gevestigd is, niet in de laatste plaats door de elegante betonconstructie. Zijn favoriete plek is de twee verdiepingen waarin Palte haar kantoor gevestigd heeft. Het is een rustplek met veel licht, lucht en een prettige huislijke sfeer.