Welkom bij MIJN-werk Heerlen. Waar werk zijn plek vindt.

Bij MIJN-werk Heerlen gaat het om meer dan alleen werken, het is een thuis voor je werk. Met onze full-service aanpak kun jij je op je taken concentreren terwijl wij de details regelen, inclusief de ondersteuning van toegewijde Community Managers. Dankzij de nabijheid van beide locaties ontstaat een levendige community, en voor wie even rust zoekt, is het centrum of het groene Aambos binnen handbereik.

Duurzaamheid heeft een hoge prioriteit voor ons. We bieden diverse milieuvriendelijke vervoersopties en hebben ervoor gezorgd dat beide unieke gebouwen energielabel A hebben. Zo zetten wij ons in voor een duurzame toekomst.

Hier voel je je op je gemak, werk je gefocust en bouw je aan je netwerk. Nieuwsgierig? Plan een rondleiding en ervaar het zelf!

Hoogwaardige werkplekken

De hoogwaardig afgewerkte kantoorruimtes zijn te huur als afsluitbare units in diverse afmetingen vanaf 18 m2. Wij hanteren een All-in huurprijs die gerelateerd is aan de afmeting van de te huren ruimte en inclusief alle uitgebreide faciliteiten. Je weet dus precies waar je aan toe bent! Zowel bij MIJN-werk Heerlen I en MIJN-werk Heerlen II bestaat de mogelijkheid parkeerplaatsen te huren!

Uitmuntende faciliteiten

Ontdek de perfecte balans tussen professionaliteit en comfort. Onze Community Managers ondersteunen je zakelijke behoeften, terwijl ons verfijnde design een inspirerende omgeving creëren. Bij MIJN-werk II is er zelfs een uitgebreide fitnessruimte aanwezig. Bekijk de uitgebreide faciliteiten van MIJN-werk Heerlen I en MIJN-werk Heerlen II.

Ervaar de kracht van MIJN-werk met onze toegewijde Community Managers op elke locatie. Zij staan elke werkdag klaar om onze huurders en bezoekers te ondersteunen.

Rick Heijne -  Financieel Fit
Vanaf dag 1 voel ik mij thuis. Met name de kruisbestuiving tussen alle aanwezige bedrijven maakt het voor mij dé ideale plek om Financieel Fit te laten groeien.
Rick Heijne
Financieel Fit
Back to top