MIJN-werk Heerlen I

Voormalige mijnschool getransformeerd tot inspirerend bedrijfsverzamelgebouw.

Welkom bij MIJN-werk I, ooit bekend als ‘De Mijnschool’ (1965). Oorspronkelijk een opleidingscentrum voor mijnwerkers, heeft dit pand vele gedaantewisselingen ondergaan. Het pand onderging een transformatie en opende haar deuren als MIJN-Werk Heerlen in maart 2020, waarbij we de unieke kenmerken van het pand hebben behouden en verfrist met een eigentijdse twist.

Met een totale oppervlakte van circa 2.365 m², verdeeld over vier lagen, biedt dit gebouw onderdak aan diverse inspirerende bedrijven. De kantoorunits zijn te huur vanaf 20 m² en er is een eigen terrein met 50 parkeerplaatsen waar community-leden en hun bezoekers kunnen parkeren.

Ontdek de unieke sfeer van MIJN-werk I, waar geschiedenis en moderniteit harmonieus samenvloeien!

Locatie highlights

Diverse pauzemogelijkheden

Bij MIJN-werk I geniet je van lunch in ons gerenoveerde souterrain met moderne faciliteiten. Deze bruisende plek biedt huurders ruimte om te lunchen, borrelen en bezoekers te ontvangen. Op zonnige dagen lonkt het buitenterras voor ontspannen lunchen in de zon of loungen op de loungeset!

Duurzame mobiliteit

Bij MIJN-werk gaan we voor groen en gemak. Naast reguliere laadpunten voor elektrische voertuigen, hebben we ook E-bikes. Een afspraak in de buurt? Of wil je de omgeving verkennen? Met onze handige app zijn deze milieuvriendelijke opties binnen handbereik. Dus waarom niet kiezen voor duurzaamheid én plezier terwijl je je werkplek bereikt?

Locatie specs

Multifunctionele vergaderruimtes

Printfaciliteiten (A4/A3/A0)

Wifi/ internetverbinding

Receptiefunctie met bezoekers- en postontvangst

Uitgebreide kantine-faciliteiten

Schoonmaak met afvalverwerking

Koffie, thee en water

Alle gebruikerslasten

24/7 toegang

Douche-faciliteiten

MIJN-werk community

Meer weten?

Maak een afspraak

De community in MIJN-werk Heerlen I

Back to top