MIJN-werk Heerlen II

Modern gerenoveerd pand gelegen aan de Ruys de Beerenbroucklaan

Dit markante gebouw, opgetrokken in 1992 als kantoorpand, vormt een eigentijds decor voor jouw zakelijke ambities. Strategisch gepositioneerd nabij de Welterlaan, een belangrijke toegangsweg tot Heerlen, geniet je van uitstekende bereikbaarheid. Bushaltes en het NS-station liggen binnen handbereik, terwijl het stadscentrum zich op slechts 500 meter afstand bevindt.

Met een royale oppervlakte van 2.400 m², verdeeld over de begane grond en eerste verdieping, biedt dit gebouw volop mogelijkheden voor diverse ondernemingen. Kantoorunits zijn te huur vanaf 18 m² en de ruime parkeerplaats met 80 parkeerplekken en fietsenstalling, biedt plek voor de community-leden en hun bezoekers om te parkeren.

We nodigen je graag uit om ons te bezoeken en te ontdekken hoe deze ruimte jouw onderneming kan inspireren en laten floreren!

Locatie highlights

Boost je welzijn

Naast ontspannende wandelingen in de buurt, vind je in ons souterrain een complete fitnessruimte. Werk aan je gezondheid met uitgebreide apparatuur, een persoonlijke trainer en faciliteiten zoals douches en kleedkamers. Bij MIJN-werk II gaan we voor welzijn: binnen én buiten.

Werk op jouw manier

Ontdek de veelzijdigheid van werken bij ons. Kies uit talloze openbare werkplekken of huur moeiteloos een flexplek. Wat je ook zoekt, bij MIJN-werk II stemmen we af op jouw behoeften. Werk zoals jij dat wilt, in een omgeving die met je meegroeit.

Locatie specs

Multifunctionele vergaderruimtes

Printfaciliteiten (A4/A3/A0)

Wifi/ internetverbinding

Receptiefunctie met bezoekers- en postontvangst

Uitgebreide kantine-faciliteiten

Schoonmaak met afvalverwerking

Koffie, thee en water

Alle gebruikerslasten

Alarminstallatie

24/7 toegang

MIJN-werk community

Fitness

Flexplekken

Maak een afspraak

De community in MIJN-werk Heerlen II

Back to top