Werken in Heerlen: een bruisende mix van stad en natuur.

MIJN-werk I en MIJN-werk II bevinden zich in het hart van Heerlen. Onze eerste vestiging, aan de Benzenraderweg, is slechts vijf minuten lopen van de tweede locatie aan de Ruys de Beerenbroucklaan. Onze locaties zijn strategisch gepositioneerd aan belangrijke toegangswegen, waardoor ze uitstekend bereikbaar zijn met de auto, het openbaar vervoer, per fiets of te voet. Je hebt de luxe van voldoende parkeerruimte en veilige fietsenstallingen.

In je vrije momenten ervaar je het gezellige stadscentrum, pak je een pauze bij de lokale supermarkt of maak je een verfrissende wandeling in het Aambos. Heerlen: een plek om te werken, te genieten en te groeien!

Street Art beleving

Heerlen omhelst zijn mijnbouwgeschiedenis en ademt hedendaagse kunst. In plaats van traditionele kunstgalerijen, siert Street Art de straten. Van intieme mini-schilderijtjes tot grote muurschilderingen: Heerlen bruist van kunst. Zoals ons eigen elektrohuisje met het ‘pluk de dag’ kunstwerk van Burpk bij MIJN-werk I.

Ontdek de natuurpracht van Heerlen

Heerlen onthult zijn schatten met schilderachtige wandelroutes. Verken de groene omgevingen van Imstenrade, Benzenrade en het serene Geleenbeekdal. Met MIJN-werk genesteld nabij het Aambos, biedt een verkwikkende wandeling een ontsnapping uit de dagelijkse routine.

Fun Facts

  • Een openluchtmuseum op het gebied van Streetarts
  • Dicht bij het Heuvelland
  • Een rijke historie: van de Romeinen tot het mijnverleden
  • Tal van culturele events

Een openluchtmuseum op het gebied van Street art

Dicht bij het Heuvelland

Een rijke historie: van de Romeinen tot het mijnverleden

Tal van culturele events

Back to top